woensdag 2 augustus 2017

Green Sleep | Nieuw bij Fjord in Hasselt

De Green Sleep matras is een gegarandeerd ecologisch en ergonomisch product zonder toxische of andere additieven én bovendien nagenoeg volledig recycleerbaar.

VAN NATUURLIJK ANTIBIOTICUM TOT DE IDEALE MATRAS.

In het oude Zuid – Amerika wisten de Maya’s reeds dat de sappen (Hevea Latex) van de rubberboom heilzame werkingen hadden en zelfs fungeerden als een natuurlijk antibioticum.
  • In 1736 werd de boom in het Amazonegebied ontdekt door een Franse ontdekkingsreiziger. Hij nam de rubber mee naar Europa als curiositeit. De naam werd ontleed uit het Engels, en komt van ‘to rub’, ofwel gommen.
  • In 1839 ontdekte men dat het product door vulkanisatie sterk en stevig blijft onder alle temperaturen. Omdat rubber of meer bepaald Hevea Latex één van de meest elastische producten ter wereld is, en beschikt over eigenschappen zoals uitstekende ventilatie en warmteregulatie, is het natuurlijk dé ideale grondstof voor de fabricatie van ergonomisch verantwoorde matrassen.

Door de blijvende veerkracht zal iedere persoon, ongeacht lichaamsbouw of lichaamsgewicht een hele nacht de meest comfortabele ondersteuning genieten. Bovendien zal door de antibacteriële en schimmelwerende werking uw matras huismijt-vrij blijven.VOOR PRIJZEN EN/OF VRAGEN, BEL 011/22 30 68.
Kom geregeld langs op deze website en ontdek steeds
de laatste promoties als eerste.

ONTDEK OOK ONZE MERKEN OP YOUTUBE