maandag 13 januari 2014

SOLDEN: -30% Korting Swopper Air

Zitten en bewegen tegelijk - Helaas gaan wij steeds meer zitten en dus minder bewegen. De kans op klachten zoals rugpijn, nek- of schouderklachten wordt steeds groter. Bijkomend nadeel van inactiviteit is de vergrote kans op zwaarlijvigheid en suikerziekte. Het wordt tijd om in beweging te komen en de Swopper helpt u naar een actievere zithouding.

Swopper air: Lime Green > 699€ > -30% > 489€

Voorkomt rugklachten. 

Door het continue wisselen van houding blijven uw spieren actief en neemt de stabiliteit van uw rug toe. Een sterke rug is minder gevoelig voor klachten. Mensen met lage rugpijn hebben bijvoorbeeld meer baat bij dagelijkse een half uur op de Swopper dan een massage.

Betere doorbloeding. 

Het afwisselend aan- en ontspannen van de spieren en continue wisselen van houding stimuleert ook de doorbloeding. Hierdoor raakt u minder snel vermoeid. Daarnaast zorgt de convex gevormde zitting ervoor dat er geen afklemming aan de achterzijde van het bovenbeen plaats vindt. Hierdoor zit de Swopper prettiger.

Zitten en bewegen tegelijk. 

Door het speciale veersysteem en het ontbreken van rug- en armleuningen blijft u in beweging. Hierdoor worden uw rug en spieren gesterkt, blijft u fit en zullen klachten verdwijnen.

Onbewust trainen. 

U bent tijdens het zitten 'onbewust' aan het trainen. Met een geleidelijke opbouw kunt u een hele dag op de Swopper zitten en zo uw rugspieren versterken.

Voor thuis en op het werk. 

Thuis achter uw bureau waar u dagelijks nog een uurtje werkt, als er vervanging van de bureaustoel of als bijproduct als afwisseling van uw houding. Door de mogelijkheden van Swopper wordt zitten weer leuk.
VOOR PRIJZEN EN/OF VRAGEN, BEL 011/22 30 68.
Kom geregeld langs op deze website en ontdek steeds
de laatste promoties als eerste.

ONTDEK OOK ONZE MERKEN OP YOUTUBE